cookie og privatlivspolitik

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os i dag.

Cookie og Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Cookies

Dansk Stålmontage anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du gør dette, kan du dog risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.
Her er en detaljeret oversigt over de cookies, der bliver brugt på Dansk Stålmontages website.

Nødvendig:

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse.

Cookie navn: PHPSESSID
Udløbstid: Session
Beskrivelse: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

Statistik:

Vi bruger Google Analytics til at føre statistik over trafikken på siden, sådan at vi bedst muligt kan tilpasse den brugernes behov. Vi får blandt andet oplysninger om antal besøg, gennemsnitlig besøgsvarighed og færden rundt på siden.

Cookie navn: _ga (Google Analytics)
Udløbstid: 2 år
Beskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Cookie navn: _gat (Google Analytics)
Udløbstid: Session
Beskrivelse: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren.

Cookie navn: _gid (Google Analytics)
Udløbstid: Session
Beskrivelse: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

Marketing:

Hensigten med marketing cookies er at spore besøgende på tværs af websites. Dette gøres for at kunne vise annoncer der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Cookie navn: Impression.php/# (Facebook)
Udløbstid: Session
Beskrivelse: Anvendes af Facebook til at registrere visninger af sider med Facebook login-knappen.

Cookie navn: VISITOR_INFO1_LIVE (YouTube)
Udløbstid: 179 dage
Beskrivelse: Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integreret YouTube-video.

Cookie navn: YSC (YouTube)
Udløbstid: Session
Beskrivelse: Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilket videoer fra YouTube brugeren har set.

Andre cookies

Ud over de cookies, der er nævnt ovenover, kan der anvendes yderligere førsteparts- og tredjepartscookies i (eksternt) indhold, der er indlejret i dette websted, med anvendelse af teknologier som iFrames, JavaScript osv. Når du accepterer cookies, accepterer du også, at et sådant indhold må bruge cookies.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller hvis du benytter vores kontaktformular på siden.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding af nyhedsbrev eller kontakt via kontaktformularen på siden.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@dsmontage.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:

Dansk Stålmontage A/S
Tolderlundsvej 106
5000 Odense C
Telefon: +45 66 17 53 13
Email: info@dsmontage.dk

 

Sidst opdateret i maj 2018.