Nyheder

OBS: vi tager ikke længere imod ansøgninger. 

Dansk Stålmontage søger en arbejdsmand

Har du erfaring fra metalbranchen og leder du efter et spændende job med gode udfordringer? Så er det måske dig vi leder efter!

Hos Dansk Stålmontage har vi travlt, og vi søger derfor en ny kollega til en stilling som arbejdsmand med start hurtigst muligt. Hos Dansk Stålmontage har vi mange års erfaring i metal- og stålbranchen med både konstruktion, fremstilling og montage. Vi specialiserer os blandt andet i at producere CIP spjæld, filterhuse, hængeplatforme, fødevareanlæg og spildevandsanlæg i højeste kvalitet. Det er vigtigt for os, at vi behandler ethvert projekt professionelt og med stor omhyggelighed. Du vil blive en del af vores værksted i Odense, hvor vi sidder otte personer på kontoret og har ca. 15 smede på værkstedet.

Lidt om hvad vi forventer

Din uddannelse er ikke vigtig, men vi forventer at du har erfaring fra metalbranchen. Dine opgaver vil være at hjælpe til med alt forefaldne arbejde på værkstedet så som at bukke, save, bore og overfladebehandle.

Vi forventer desuden, at du er mødestabil og at du kan finde ud af at fungere i et team samtidig med, at du ikke er bange for at tage ansvar og arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder til gengæld

Du bliver en del af et uformelt miljø præget af en god og ordentlig omgangstone. Vi sætter pris på god humor i hverdagen, og siger altid godmorgen til hinanden, når vi møder ind. Du vil få et udfordrende job med plads til faglig udvikling og spændende arbejdsopgaver.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte vores Produktionschef, Jan Grubbe, på telefon +45 5217 4117 eller mail jg@dsmontage.dk.

Du kan læse mere om Dansk Stålmontage på vores hjemmeside dsmontage.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Kunne du tænke dig, at modtage nyhedsbreve fra Dansk Stålmontage? Nyhedsbrevet er for dig, som gerne vil være opdateret på, hvad der sker af spændende ting her i firmaet. Du vil løbende modtage opdateringer omkring de projekter vi arbejder på og få indblik i de mange forskellige slags opgaver, som vi udfører. Ved tilmelding af nyhedsbreve vil Dansk Stålmontage gemme de personlige oplysninger som du har angivet. Her giver du Dansk Stålmontage lov til at kontakte dig pr. mail med nyheder og relevante oplysninger. Du kan læse mere om vores cookie og privatlivspolitik her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link nederst i den udsendte mail.   

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.