Nyheder

OBS: Vi tager ikke længere imod ansøgninger

Dansk Stålmontage søger to rustfaste klejnsmede

Er du uddannet rustfast klejnsmed og søger du nye og spændende udfordringer? Så er det måske dig vi leder efter!

Hos Dansk Stålmontage har vi travlt, og vi søger derfor to rustfaste klejnsmede med start hurtigst muligt. Hos Dansk Stålmontage har vi mange års erfaring i metal- og stålbranchen med både konstruktion, fremstilling og montage. Vi specialiserer os blandt andet i at producere CIP spjæld, filterhuse, hængeplatforme, fødevareanlæg og spildevandsanlæg i højeste kvalitet. Det er vigtigt for os, at vi behandler ethvert projekt professionelt og med stor omhyggelighed. Du vil blive en del af vores værksted i Odense, hvor vi sidder otte personer på kontoret og har ca. 15 smede på værkstedet.

Lidt om hvad vi forventer

Vi forventer, at du er mødestabil og at du kan fungere godt i et team samtidig med, at du ikke er bange for at tage ansvar og arbejde selvstændigt. Du er desuden fleksibel og kvalitetsbevidst og du har en god tegningsforståelse. Derudover er det vigtigt, at du er struktureret og kan finde ud af at arbejde med deadlines.

Du skal være uddannet rustfast klejnsmed og det er en fordel, men ikke et krav, at du har svejsecertifikat 141 og 135 rustfri. Hvis du ikke har disse, skal du forvente at tage dem når du starter.

Vi tilbyder

Du bliver en del af et uformelt miljø præget af en god og ordentlig omgangstone. Vi sætter pris på god humor i hverdagen, og siger altid godmorgen til hinanden, når vi møder ind. Du vil få et udfordrende job med plads til faglig udvikling og spændende arbejdsopgaver.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte vores Produktionschef, Jan Grubbe, på telefon +45 52 17 41 17 eller mail jg@dsmontage.dk.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Kunne du tænke dig, at modtage nyhedsbreve fra Dansk Stålmontage? Nyhedsbrevet er for dig, som gerne vil være opdateret på, hvad der sker af spændende ting her i firmaet. Du vil løbende modtage opdateringer omkring de projekter vi arbejder på og få indblik i de mange forskellige slags opgaver, som vi udfører. Ved tilmelding af nyhedsbreve vil Dansk Stålmontage gemme de personlige oplysninger som du har angivet. Her giver du Dansk Stålmontage lov til at kontakte dig pr. mail med nyheder og relevante oplysninger. Du kan læse mere om vores cookie og privatlivspolitik her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link nederst i den udsendte mail.   

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.