Nyheder

Dobbelt op på spjæld!

Der er gang i værkstedet hos Dansk Stålmontage i år. Vi har travlt, hvilket blandt andet har betydet, at vi har ansat to nye rustfaste klejnsmede og en arbejdsmand. Et af de steder, hvor vi virkelig kan fornemme væksten, er på bestillinger af vores spjæld. På et normalt år laver og leverer vi omkring fire til fem spjæld. I år har vi allerede lavet 12, hvilket altså er mere end dobbelt så mange, som vi normalt laver. Dette er inklusiv et Ø2000 spjæld, som er det største spjæld vi nogensinde har lavet. Til sammenligning er det mindste spjæld vi har lavet på Ø100. Vi er stolte af udviklingen, som heldigvis ikke ser ud til at stoppe lige foreløbig.

– Det er jo et rigtig godt produkt, vi har. Så vi er selvfølgelig rigtig glade for, at folk er begyndt at vise så stor interesse for det. Det er også fedt, når vi får en ordre på de helt store spjæld som det Ø2000 spjæld, vi lige har lavet. Det giver nogle helt andre udfordringer, som er sjove at arbejde med, fortæller Michael Draabe, Projektleder hos Dansk Stålmontage.

Dansk Stålmontages spjæld er designet som et automatisk spjæld, der kan leveres i forskellige versioner – fra en simpel manuel løsning til et komplet spjæld med styring.
Vores spjæld er skabt til at dække et behov for meget præcise og tætte spjæld i fødevareindustrien. Spjældet opfylder til fulde dette behov – blandt andet i mange spraytørringsanlæg rundt om i verden. Derudover er vores spjæld også meget hygiejniske og rengøringsvenlige på grund af de store glatte overflader i rustfri stål.

Du kan læse mere om vores spjæld ved at klikke her.

Dato: 4. september 2018

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Kunne du tænke dig, at modtage nyhedsbreve fra Dansk Stålmontage? Nyhedsbrevet er for dig, som gerne vil være opdateret på, hvad der sker af spændende ting her i firmaet. Du vil løbende modtage opdateringer omkring de projekter vi arbejder på og få indblik i de mange forskellige slags opgaver, som vi udfører. Ved tilmelding af nyhedsbreve vil Dansk Stålmontage gemme de personlige oplysninger som du har angivet. Her giver du Dansk Stålmontage lov til at kontakte dig pr. mail med nyheder og relevante oplysninger. Du kan læse mere om vores cookie og privatlivspolitik her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link nederst i den udsendte mail.   

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.