Nyheder

Fornyet EN 1090-1 certifikat

Vi har fået fornyet vores EN 1090-1 certifikat, så vi fortsat kan udføre arbejde til udførelsesklasse 3.

Vi kan altså fortsat være behjælpelige med fremstilling af stålkonstruktioner til gallerier, platforme, trapper mm. På billedet ovenover ses en trappe, som vi har fremstillet samt monteret. Vi har desuden også fremstillet samt monteret flere altaner. Kontakt os, hvis du er interesseret i at vide mere.

Du kan se certifikatet i sin fulde form ved at klikke her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Kunne du tænke dig, at modtage nyhedsbreve fra Dansk Stålmontage? Nyhedsbrevet er for dig, som gerne vil være opdateret på, hvad der sker af spændende ting her i firmaet. Du vil løbende modtage opdateringer omkring de projekter vi arbejder på og få indblik i de mange forskellige slags opgaver, som vi udfører. Ved tilmelding af nyhedsbreve vil Dansk Stålmontage gemme de personlige oplysninger som du har angivet. Her giver du Dansk Stålmontage lov til at kontakte dig pr. mail med nyheder og relevante oplysninger. Du kan læse mere om vores cookie og privatlivspolitik her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link nederst i den udsendte mail.   

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.