Nyheder

Ny lærling!

Vi er rigtig glade for, at kunne byde velkommen til vores nyeste lærling, Magnus!

Vi går meget op i at tage ansvar for det samfund, som vi er en del af. Det betyder blandt andet, at vi løbende uddanner dygtige lærlinge, som i sidste ende gerne skulle blive rigtig dygtige smede. Magnus er 22 år gammel, og i fuld gang med at uddanne sig til rustfast klejnsmed. Han havde hørt gode ting om Dansk Stålmontage, og valgte derfor at søge en plads hos os – det er vi selvfølgelig glade for! 

Vi går, som nævnt ovenover, meget op i at tage ansvar for det samfund vi er en del af, og tager derfor glædeligt lærlinge ind. Vi tager også meget gerne praktikanter ind, som er ved at uddanne sig til produktionsteknolog. Det kan du blandt andet læse om her.

Velkommen til, Magnus! 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Kunne du tænke dig, at modtage nyhedsbreve fra Dansk Stålmontage? Nyhedsbrevet er for dig, som gerne vil være opdateret på, hvad der sker af spændende ting her i firmaet. Du vil løbende modtage opdateringer omkring de projekter vi arbejder på og få indblik i de mange forskellige slags opgaver, som vi udfører. Ved tilmelding af nyhedsbreve vil Dansk Stålmontage gemme de personlige oplysninger som du har angivet. Her giver du Dansk Stålmontage lov til at kontakte dig pr. mail med nyheder og relevante oplysninger. Du kan læse mere om vores cookie og privatlivspolitik her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link nederst i den udsendte mail.   

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.