Nyheder

Jan Grubbe Dansk Stålmontage

Ny produktionschef hos Dansk Stålmontage!

Vi er glade for at kunne byde Jan Grubbe velkommen som Produktionschef her hos Dansk Stålmontage! Jan har gennem mange år beskæftiget sig med ledelse inden for fremstilling af udstyr til fødevareindustrien – primært i rustfrit stål. Det betyder, at det fremover er Jan du skal kontakte, hvis du har spørgsmål vedr. produktionen. Du kan finde Jans kontaktoplysninger på vores kontaktside, eller ved at klikke her.

Jan kommer med en masse relevant erfaring, som vi er sikre på, vil være med til at gøre os endnu bedre. Vi ser frem til samarbejdet!

Dato: 7. august 2018

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Kunne du tænke dig, at modtage nyhedsbreve fra Dansk Stålmontage? Nyhedsbrevet er for dig, som gerne vil være opdateret på, hvad der sker af spændende ting her i firmaet. Du vil løbende modtage opdateringer omkring de projekter vi arbejder på og få indblik i de mange forskellige slags opgaver, som vi udfører. Ved tilmelding af nyhedsbreve vil Dansk Stålmontage gemme de personlige oplysninger som du har angivet. Her giver du Dansk Stålmontage lov til at kontakte dig pr. mail med nyheder og relevante oplysninger. Du kan læse mere om vores cookie og privatlivspolitik her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link nederst i den udsendte mail.   

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.