Nyheder

Dansk Stålmontage underskriver ny sponsoraftale med Odense Bulldogs!

Dansk Stålmontage fortsætter det gode samarbejde med Odense Bulldogs, og underskriver en ny sponsoraftale for sæsonen 2018-19. Vi har siden 2015 været fast sponsor hos Odense Bulldogs. Det betyder meget for os, at vi kan være med til at støtte op omkring sporten og vores lokalområde. 

Udover at være med til at støtte klubben, er vi også glade for at kunne fortsætte i det netværk, som vi er en del af i forbindelse med vores støtte til klubben. Direktør Henrik Jensen udtalte i maj følgende om vores valg af Odense Bulldogs:  

– Der var flere grunde til, at vi i sin tid valgte at støtte Odense Bulldogs For det første ville vi gerne have mere synlighed i Odense som virksomhed. Derudover har især jeg en stor passion for ishockey, og så var det selvfølgelig også for at møde nye samarbejdspartnere. Erhvervsnetværket hos Odense Bulldogs har givet os rigtig meget, og netværket er utrolig godt til også at skabe kontakt til personer uden for netværket. Vi er glade for at være en del af Odense Bulldogs, og vi har planer om at fortsætte mange år endnu.

Vi glæde os til endnu et år med et fantastisk samarbejde!

Dato: 27. august 2018

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Kunne du tænke dig, at modtage nyhedsbreve fra Dansk Stålmontage? Nyhedsbrevet er for dig, som gerne vil være opdateret på, hvad der sker af spændende ting her i firmaet. Du vil løbende modtage opdateringer omkring de projekter vi arbejder på og få indblik i de mange forskellige slags opgaver, som vi udfører. Ved tilmelding af nyhedsbreve vil Dansk Stålmontage gemme de personlige oplysninger som du har angivet. Her giver du Dansk Stålmontage lov til at kontakte dig pr. mail med nyheder og relevante oplysninger. Du kan læse mere om vores cookie og privatlivspolitik her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link nederst i den udsendte mail.   

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.