rustfrie bordplader

Er du nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Kontakt os i dag.

FLOTTE RUSTFRIE BORDPLADER

Hos Dansk Stålmontage fremstiller vi flotte bordplader i rustfrit stål helt efter vores kunders ønsker og behov. Når du køber en bordplade i rustfrit stål her hos os, er du sikker på, at du får et helt unikt produkt. Ingen af de bordplader vi laver er nemlig helt ens. Det er muligt både at bestemme mål og tykkelse* på den massive rustfrie bordplade, samt om den skal fremstilles i almindelig rustfrit stål eller syrefast stål. De rustfrie bordplader er både holdbare og slidstærke og afhængig af, hvilken overflade der vælges, kan den meget enkelt gendannes ved en simpel behandling. På den måde sikrer du dig, at din bordplade altid vil se flot ud.

Bordplader i rustfrit stål – efter dine ønsker og behov

Hvis vores kunder ønsker det, har vi mulighed for at isvejse vask og lave huller til armaturer eller kogeplader. Dette betyder, at vores kunder har mulighed for at sætte deres eget præg på udsenet af de rustfrie bordplader, samtidig med, at de bliver tilpasset lige præcis dit køkken. De isvejsede vaske ser både flotte og strømlinet ud, samtidig med at de er nemme at holde rene på grund af de glatte, solide overflader og de runde kanter. 

Bordpladerne bliver som sagt lavet efter dine ønsker og behov. De giver dit køkken et på samme tid råt og elegant look. Man ser tit de rustfrie bordplader i de industrielle køkkener, da de både er nemme at vedligeholde og gøre rent i forhold til for eksempel bordplader lavet i træ. Det bliver dog mere og mere moderne, at man ser de rustfrie bordplader i private hjem. Dels fordi det industrielle og rå look er in og dels fordi de er så nemme at holde pæne.   

Få et tilbud på din rustfrie bordplade!

Har du spørgsmål, specielle ønsker, eller har du brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige medarbejdere. De sidder også klar til at give dig et uforpligtende tilbud på din bordplade i rustfrit stål.

Dansk Stålmontage har desuden også mulighed for både at tilbyde opmåling og montage af bordpladen, så du er sikker på at det hele passer.

*Tykkelsen på bordpladerne kan vælges inden for standartmålene for stålplader. 

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.