Nyheder

OBS: Dette job kan ikke længere søges.

Supervisor til montering og idriftsættelse

Har du kendskab til procesudstyr og er du villig til at påtage dig rejseaktivitet til destinationer rundt i hele verden? Så er du måske vores nye Supervisor til montage. 

Hos Dansk Stålmontage har vi travlt, og vi søger derfor en ny kollega til en spændende stilling som Supervisor til montering og idriftsættelse af levnedsmiddelanlæg og rensningsanlæg. Hos Dansk Stålmontage har vi mange års erfaring i metal- og stålbranchen med både konstruktion, fremstilling og montage. Vi specialiserer os blandt andet i at producere CIP spjæld, filterhuse, hængeplatforme, fødevareanlæg og spildevandsanlæg i højeste kvalitet. Det er vigtigt for os, at vi behandler ethvert projekt professionelt og med stor omhyggelighed. Du vil blive en del af vores kontor i Odense, hvor vi sidder syv personer på kontoret og har ca. 30 smede på værkstedet. 

Lidt om hvad vi forventer 

Som Supervisor vil du skulle referere til vores Montagechef. Du skal desuden være forbedret på, at der vil være en del rejseaktivitet forbundet med jobbet. Vi har både leveret produkter til Mexico, Kina, Europa og resten af Skandinavien. Dette betyder også, at du skal have mod på at samarbejde med udenlandske kollegaer og kunne sætte dig ind i deres arbejdstilgang og kultur. Mængden af rejseaktivitet i jobbet betyder, at du skal have lyst til og mod på at være væk fra Danmark i 3-4 uger af gangen – muligvis længere tid, hvis projektet kræver det. Vi ser det derfor også som en vigtig kvalifikation, at du allerede har erfaring som rejsemontør, og selvstændigt ville kunne klare de opgaver, som du bliver sendt ud på. Du skal også være forberedt på, at skulle arbejde på vores værksted i de uger, hvor der ikke er nogen rejseaktivitet.    

Vi forventer desuden:

  • At du har en faglig grunduddannelse som rustfast klejnsmed eller tilsvarende. 
  • At du har kendskab til procesudstyr. 
  • At du har færdigheder i projektledelse og tegningsforståelse. 
  • At du skal kunne agere i spændingsfeltet mellem kunde, leverandør og interne tekniker. 
  • At du er flydende i mundtligt engelsk – kendskab til tysk vil være et ekstra plus

Som person er du hårdfør og får hurtigt noget for hånden. Du er god til at tage selvstændige beslutninger, men samtidig kender du også til vigtigheden af ”team-work”. Du respekterer dine kollegaer, og går til dine opgaver med høje ambitioner og godt humør. 

Vi tilbyder til gengæld 

Du bliver en del af et uformelt miljø præget af en god og ordentlig omgangstone. Vi er et lille team som alle sidder med hvert vores arbejdsområde, men vi er stadig nysgerrige på, hvad hinanden arbejder på. Vi sætter pris på god humor i hverdagen, og siger altid godmorgen til hinanden, når vi møder ind. Du vil få et udfordrende job med plads til faglig udvikling og spændende arbejdsopgaver i hele verden. 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte vores montagechef, Søren Jensen, på telefon +45 5046 7580 eller mail scj@dsmontage.dk.

Du kan læse mere om Dansk Stålmontage på vores hjemmeside dsmontage.dk. 

Ansøgning samt CV sendes til scj@dsmontage.dk snarest muligt. Vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning