Nyheder

Dansk Stålmontage tilbyder nu orbitalsvejsning af rør i rustfrit stål

Ved hjælp af vores orbitalsvejser, har vi mulighed for at sikre en ensartet og hygiejnisk svejsning hver gang.

Orbitalsvejsning er en automatiseret svejseproces, og er især effektiv i forbindelse med svejseopgaver, hvor der kræves høj nøjagtighed og ensartethed. Derudover sikrer en orbitalsvejser også, at kvaliteten er i top hver gang da hver svejsning bliver identisk med den foregående. Med vores orbitalsvejser har vi mulighed for at tilbyde service i høj kvalitet, hvilket især er en fordel for vores kunder inden for medicinal- og fødevareindustrien, hvor kvalitet og hvor gennembrænding er et krav.

Hos Dansk Stålmontage kan vi tilbyde orbitalsvejsning på rør fra ø12 op til ø101,6.

Du kan læse mere her, og kontakte os for mere information. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Kunne du tænke dig, at modtage nyhedsbreve fra Dansk Stålmontage? Nyhedsbrevet er for dig, som gerne vil være opdateret på, hvad der sker af spændende ting her i firmaet. Du vil løbende modtage opdateringer omkring de projekter vi arbejder på og få indblik i de mange forskellige slags opgaver, som vi udfører. Ved tilmelding af nyhedsbreve vil Dansk Stålmontage gemme de personlige oplysninger som du har angivet. Her giver du Dansk Stålmontage lov til at kontakte dig pr. mail med nyheder og relevante oplysninger. Du kan læse mere om vores cookie og privatlivspolitik her. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet via et link nederst i den udsendte mail.   

kontakt os

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Ved at bruge denne kontaktformular accepterer du vores lagring og håndtering af dine udfyldte data på vores hjemmeside. Læs vores cookie og privatlivspolitik her.